Eğitim başvurusu hakkında bilgilendirme

TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında '' İmplant Ürünleri İçin Biyomekanik Test Uygulama Eğitimleri'' başlıklı eğitim desteklenmeye hak kazanmıştır.

Başvurular 2 - 12 Şubat 2024 tarihleri arasında kabul edilecektir.


Eğitim programlarına başvurabilecek kişilerde aranan kriterler:

 Makine, mekatronik ya da biyomekanik mühendisliğibölümlerinin lisans, yüksek lisans veya doktora programlarına kayıtlı öğrenciolmak.

Makine, mekatronik ya da biyomekanik mühendisliğibölümlerinin lisans, yüksek lisans ya da doktora programlarından mezun olmak.

Üniversitelerin lisans programlarından mezun olmakve implant sektöründe faaliyet gösteren üretici firmaların ar-ge birimlerindeçalışıyor olmak.

Yukarıdaki kriterlerden en az birini sağlayan kişiler eğitime başvurabilecektir.


Öncelik verilecek kişiler

 

Katılımcıların en az %20’si (5 Kişi) lisans ve lisansüstüprogramlarında öğrenim gören araştırmacılardan seçilecektir. Bu doğrultudalisans düzeyindeki öğrencilerin 2209-A ve 2209-B projeleri yürütmesi veyatamamlaması, yüksek lisans düzeyindeki araştırmacıların ise akademik ve sanayi(TUBİTAK, KOSGEB vb.) projelerinde yer alması tercih sebebi olacaktır. 

Başvurular için : https://mekanik.hitit.edu.tr/tr/basvuru-formu


Eğitimlerle ilgili bilgi almak için 0364 219 28 50 numaralı telefon ile HUBTUAM Müdürlüğüne ulaşabilirsiniz. 

Eğitime Katılmak İsteyenlerin Dikkatine ! 

Eğitime katılmak isteyen kişilerin TUBİTAK'ın Araştırmacı Bilgi Sistemine (ARBİS) kayıtlı olmaları gerekmektedir. Bu nedenle ARBİS hesabı bulunmayanların kullanıcı kaydı oluşturmaları, kaydı olanların ise sistem üzerindeki bilgilerini güncel hale getirmeleri gerekmektedir. Aşağıda bulunan linkten ARBİS sistemine ulaşabilir, kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 

https://arbis.tubitak.gov.tr/